Skip links

FAQ

Veelgestelde vragen

Wij geven je graag antwoord

Op deze pagina hopen je antwoord te geven op vragen die met mode te maken hebben. Wil jij graag weten wat een dresscode inhoud, wat je aantrekt bij een bepaald thema of welke maat je moet bestellen?

Wij geven je graag op deze pagina meer uitleg.

Bij het aankopen van een maatpak is het belangrijk om de juiste keus qua stof te maken. Heb je het snel warm? In welke omgeving ga je het pak dragen? De juiste stofkeuze en het juiste binnenwerk van het kostuum zorgt ervoor dat jij je lekker voelt in het pak en dat het voldoende draagcomfort biedt. Natuurlijk moet de pasvorm kloppen. Hier adviseren wij je graag bij.

Wij leveren maatpakken onder ons eigen label JONAS. Ons atelier maakt gebruik van weverijen uit Italië. Ariston, Ermenegildo Zegna, Loro Piana en Barberis zijn onze leveranciers. Kortom, kwaliteit staat voorop.

De prijs van onze maatpakken wordt bepaald door de stofkeuze. Alle opties die je kiest zijn namelijk zonder meerprijs. Bij ons kost een 2-delig pak gemiddeld 750 euro. Wij kunnen al een maatpak aanbieden voor 499 euro.

Of stel een vraag via ons formulier

Help, wat moet ik aan en hoe strik ik mijn stropdas? Wij helpen je graag!

Maattabel voor mannen

Welke maat draag jij? In ons Atelier nemen wij bij het aanmeten van een pak jouw maten, maar wil je iets in onze webshop bestellen? Aan de hand van een maattabel willen we je graag laten zien welke maat je moet kiezen.

Thema voor bruiloft

De uitnodiging voor een bruiloft valt op de mat. HELP!
Ik ken het thema niet, dus wat moet ik aan. Wij helpen je graag bij het maken van alle keuzes.